USA Pick-up Trucks
https://www.usatrucks.nl/forum/

David's F250
https://www.usatrucks.nl/forum/viewtopic.php?f=32&t=23427
Pagina 1 van 1

Auteur:  David's F250 [ ma dec 28, 2020 15:04 ]
Berichttitel:  David's F250

Hallo iedereen,
Ik zal maar eens mijn F250 project maar eens hier neerzetten, ik kan voorlopig nog er niet aan verder sleutelen omdat ik mijn pols heb gebroken (ongelukje gehad). heb nu alle onderdelen binnen die ik denk nodig te hebben. zo ben ik nog bezig geweest met de remmen en heb ik de hoofdrem cilinder vervangen omdat deze waarschijnlijk lek was. Ook ben ik er achter wat voor achteras het is namelijk een Dana 60.

Een van de dingen die ik nog nodig heb is een set dempers, de pijp die er nu onder hangt is over de gehele lengte lek en hang vast met ijzer draadjes. Nu is mijn idee om vanaf de spruitstukken een nieuwe uitlaat er onder hangen. Zelf zit ik te denken om er een X pijp met 2 dempers en dan de tippen aan de zijkant er uit laten steken voor de achteras. Aangezien ik in het bezit ben van een lasapparaat (Mig) hoef ik alleen maar een stel buizen en 2 dempers te kopen. Maar wat zijn nou goede dempers? Ik zoek wel iets wat niet al te veel herrie maakt maar wel een goede roffel. En als het kan liefst niet de hoofdprijs. Als iemand iets weet hoor ik het graag!

Afbeelding
De pijp die er nu onder hangt.

Afbeelding
Hij staat eindelijk droog onder de nieuwe carport.

Auteur:  bart ram1500 [ ma dec 28, 2020 18:33 ]
Berichttitel:  Re: David's F250

Ik heb er een x demper onder hangen.. Geeft ook mooi geluidje.
Zoeen heb ik van 3"
https://www.dynomax.com/mufflers/ultra- ... x-mufflers

Auteur:  David's F250 [ ma jul 05, 2021 20:20 ]
Berichttitel:  Re: David's F250

Hallo iedereen,
na een paar maanden is het me nu gelukt om de F250 op kenteken te krijgen. Ik ben 2 keer er voor naar het RDW keuring station geweest om het voor elkaar te krijgen. Eerste keer afkeur gekregen op de bedrading die wat los lag en een remverschil op de achteras. Alles opgelost voor de 2de keuring. Helaas is het me tot nu toe nog niet gelukt om een trekgewicht op kenteken te krijgen. Komt nog wel, RDW doet er wel erg lastig over. Lees op het forum dat ik niet de enige ben. Maar als iemand tips heeft hoor ik het graag.
Eerst maar eens genieten van deze bak. eerste ritje zit er al op, mensen kijken echt om als dit ding langs komt zetten .
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Auteur:  cherry red dodge [ di jul 06, 2021 8:29 ]
Berichttitel:  Re: David's F250

Mooie foto’s! :thumbright:

Auteur:  Martin [ wo jul 07, 2021 19:09 ]
Berichttitel:  Re: David's F250

Gaaf man!!
Veel rijplezier ermee 8) 8)

Auteur:  BusBart [ zo jul 30, 2023 10:26 ]
Berichttitel:  Re: David's F250

Mooi apparaat ook!
en je hebt een "saddlebag" in je laadbak, zodoende denk ik dat hij ooit speciaal bedoelt is als een camper drager? weet je wel, met zo'n grote camping unit achterin geschoven?
volgens mij duid de tweede tank daar ook op.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/