Het is nu za nov 17, 2018 12:06

Alle tijden zijn GMT + 1 uur




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 10 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: RDS uitzetten
BerichtGeplaatst: ma maart 05, 2018 21:58 
Offline
Nieuw

Geregistreerd: za feb 17, 2018 21:05
Berichten: 6
Dag allen, ik rijd nu ruim in week in mijn nieuwe ram. Heerlijke luxe wagen, super stil en relaxed.
Wel wat probleempjes gehad en heb. Nieuw knipperlicht kastje geplaatst en het tankje vd klepsmering lekt. Zal wel opgelost worden.
Maar het grootste probleem is dat ik de verkeersinformatie die automatisch door mijn muziek heen komt niet weg krijgt. Ben al een week allerlei dingen aan het proberen en aan het zoeken.
Ben erachter dat het waarschijnlijk RDS heet en in de states TA.
Weet iemand hoe ik die ergernis uit kan zetten???
Ik heb een Laramie uitvoering, dwz een touchscreen radio.


Laatst bijgewerkt door Cornelis 2018 Ram op di maart 06, 2018 7:23, in totaal 1 keer bewerkt.

Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: RDS uitzetten
BerichtGeplaatst: ma maart 05, 2018 22:01 
Offline
Trucker
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo nov 07, 2012 9:04
Berichten: 441
Woonplaats: drouwenermond
Rds is de tekst die je in je scherm kan lezen. Heeft naar mijn weten niks met ta te maken... :albino:

_________________
BART

my dodge sounds beter than a hybrid


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: RDS uitzetten
BerichtGeplaatst: di maart 06, 2018 7:23 
Offline
Nieuw

Geregistreerd: za feb 17, 2018 21:05
Berichten: 6
Dan heet het geen RDS maar TA


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: RDS uitzetten
BerichtGeplaatst: di maart 06, 2018 16:58 
Offline
Nieuw

Geregistreerd: do jan 07, 2016 14:10
Berichten: 23
je kan in het radiomenu de verkeersinfo uitzetten. heb er ook een tijd zitten achter zoeken.

_________________
Ronny
dodge ram sport 2009
mini F57 jcw


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: RDS uitzetten
BerichtGeplaatst: di maart 06, 2018 17:14 
Offline
Heavy Trucker
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo jun 12, 2013 19:07
Berichten: 2420
Woonplaats: Zaandam
Je kan het idd uitzetten,maar als je wel die verkeersinfo tussendoor wilt,dan blijft het volume een probleem.Mijnes blijft ook hard erdoorheen blèren, ook al heb ik ‘m eerder zachter gezet. :roll:

_________________
Ram 1500 Laramie 5.7 Hemi 2011-tuned. :laughing6:
Michiel.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: RDS uitzetten
BerichtGeplaatst: wo maart 07, 2018 9:13 
Offline
Nieuw
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di jul 19, 2016 11:59
Berichten: 40
ik heb geen nieuwe ram ofzo ,maar heb ooit met ander auto een radio gehad met ook dit probleem

wat toen werkte :

op moment dat je verkeersinfo hoort dan gelijk volume terug draaien of op 0
bij mijn radio bleef dat in memory staan
en toen ik hem op 0 had staan bleek hij ook geheel niet te komen

alleen als hij op zachtjes stond ofzo dan werkte hij

dus geen idee ,maar je zou het trucje kunnen proberen

_________________
mvg leon

www.immers.info
RAM slecht licht ?? nee hoor ! :wink:


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: RDS uitzetten
BerichtGeplaatst: wo maart 07, 2018 13:51 
Offline
Trucker

Geregistreerd: do mei 24, 2012 7:04
Berichten: 181
Mijn TA blijft erop!
Voor de 2e keer op rij heeft de TA ons weer een paar uur vertraging bespaart op de terugreis vd wintersport.
Ja het is irritant als het erdoorheen komt maar nu weer gebleken op lange stukken ideaal, navi gaf niets aan, google maps gaf niets aan maar de TA gaf duidelijk door dat de gehele snelweg geblokkeerd was in beide ri.

:D

_________________
Dodge Ram 1500 HEMI 2010
Crew Cab, Laramie.
Custom Wrapped Interior.
Magna Flow Exhaust System.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: RDS uitzetten
BerichtGeplaatst: vr maart 23, 2018 21:57 
Offline
Nieuw

Geregistreerd: za feb 17, 2018 21:05
Berichten: 6
Ik ben er uit. De garage heeft me uiteindelijk medegedeeld dat je het mondeling uit moet zetten door het zeggen; “verkeersmeldingen uit”. Je drukt dan op het gezichtknopje op je stuur en zoekt het juiste programma op je scherm. Als het is gelukt dan zegt een vrouwenstem dat het uit staat.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: RDS uitzetten
BerichtGeplaatst: vr maart 23, 2018 22:07 
Offline
Heavy Trucker
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di maart 20, 2012 8:23
Berichten: 1101
Woonplaats: Deventer
Top!

Moet je ook maar opkomen :drunken: :drunken:

_________________
Martin
1996 Dodge Ram 1500 5.9 Magnum
2013 Mazda CX5 GtM

http://www.thaise-wok-lotus.nl
Apeldoorn


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: RDS uitzetten
BerichtGeplaatst: do maart 29, 2018 17:37 
Offline
Truck forum Junky
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma apr 28, 2008 18:33
Berichten: 11578
Woonplaats: Zijtaart
Cornelis 2018 Ram schreef:
Ik ben er uit. De garage heeft me uiteindelijk medegedeeld dat je het mondeling uit moet zetten door het zeggen; “verkeersmeldingen uit”. Je drukt dan op het gezichtknopje op je stuur en zoekt het juiste programma op je scherm. Als het is gelukt dan zegt een vrouwenstem dat het uit staat.




Werkt inderdaad prima :wink: in Nederland valt het nog wel mee met TA maar in Duitsland wordt je er stront ziek van :D

_________________
Peer...

Afbeelding


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 10 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 6 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling