Het is nu do dec 12, 2019 1:42

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 4 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: za feb 27, 2016 19:32 
Offline
Nieuw
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za feb 27, 2016 19:00
Berichten: 6
Woonplaats: zwolle
Hallo allemaal,

Met mijn dodge ram 4.7 uit 2004 merkte ik dat het tow/haul lampje vanzelf zonder dat ik de knop in druk gaat branden op het daschbord.
Ook wanneer ik bijvoorbeeld net thuis kom van een rit en de motor draait nog even stationair floept het lampje op het daschbord soms vanzelf aan.

Iemand misschien een idee hoe dit kan en waar dit mee te maken kan hebben?

Alvast bedankt voor jullie reacties


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: za feb 27, 2016 20:59 
Offline
Trucker
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za maart 21, 2009 17:26
Berichten: 620
Woonplaats: Herten (NL) Jeroen....
Volgens mij doet hij dit bij oververhitting van de olie van de versnellingsbak, de kans dat het knopje stuk is erg klein. Oververhitting is zeer ongezond voor de levensduur van de versnellingsbak en ik zou er niet mee doorrijden.

Koelings probleem, niet werkende lockup of slippende automaat. Kwa rekeningen betalen heb ervaring met alle drie maar ben zelf geen auto techneut :D

_________________
Jeroen...

Dodge Rules....
'14 Dodge 5.7L hemi CC (Granite Crystal Metalic)


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: za feb 27, 2016 21:08 
Offline
Trucker
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo nov 07, 2012 10:04
Berichten: 462
Woonplaats: drouwenermond
zou ik even contact zoeken met martin van transm.

www.transm.nl voor contactgegevens

_________________
BART

my dodge sounds beter than a hybrid


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: zo maart 27, 2016 11:39 
Offline
Nieuw
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za feb 27, 2016 19:00
Berichten: 6
Woonplaats: zwolle
Hallo,
Bedankt jullie beiden voor jullie reacties. Ik heb het probleem inmiddels opgelost was gelukkig niets ernstigs.
Temperatuur sensor was stuk.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 4 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling