USA Pick-up Trucks
http://usatrucks.nl/forum/

chassisnummer C10 1965
http://usatrucks.nl/forum/viewtopic.php?f=11&t=23236
Pagina 1 van 1

Auteur:  Rachel [ vr jun 07, 2019 20:40 ]
Berichttitel:  chassisnummer C10 1965

Hoi!

Ik ben nieuw hier, aangemeld omdat ik hulp zoek bij het verzamelen van bewijs voor de RDW.

Samen met mijn man heb ik drie jaar geleden een Chevrolet C10 uit 1965 gekocht. We hebben er toen twee maanden in gereden en daarna de auto helemaal uit elkaar gehaald voor restauratie. drie jaar verder en hij is af! Helaas moesten wij een bezoekje brengen aan de RDW, gas naar benzine om laten zetten. Hier begonnen ze erg moeilijk te doen over het chassisnummer. Het chassisnummer staat op het chassis aan de linkerkant, boven op de balk. Volgens het kenteken bewijs staat hij rechts op het chassis en aan de zijkant. DRAMA! Het chassisnummer klopt verder helemaal, ook met het plaatje aan de binnenkant van de deur. De auto rijd al 20 jaar zonder problemen rond in Nederland. Maar als wij op de 24ste van deze maand niet aan kunnen tonen dat dit echt die auto is wordt mogelijk ons kenteken afgenomen. In juli staat onze wereldreis gepland met deze auto, wij zijn dan ook flink in de stress en paniek.

Via youtube hebben wij een filmpje gevonden van een c10 uit 1966 (Amerikaans filmpje) waarop duidelijk word laten zien dat het VIN nummer op het plaatje boven de deur staat en op het chassis aan de linkerkant boven op de balk.
Maar wij horen ook van bijna iedereen die wij vragen dat Amerikanen het VIN nummer niet in het chassis slaan.

De auto is in 1999 vanuit Frankrijk naar Nederland gekomen. De RDW heeft het toen een C14 genoemd i.p.v een c10. Dit klopt niet want er bestaat geen C14. RDW gebeld en die zeiden: dit is wat wij hebben ingevoerd dus dat is goed. Wij denken dat zij misschien ook een fout hebben gemaakt met het chassis nummer. Wel aan gepast op het kenteken, maar uiteindelijk niet aan de rechterkant ingeslagen? Geen idee, zou kunnen.

Mijn vraag: Is hier iemand aanwezig met een Chevrolet C10 uit 1965? Zo ja, mag ik weten of er bij jouw ook een chassisnummer aan de linkerkant boven op het chassis staat?

En waarom wij hier drie geleden niet naar hebben gekeken? Dom weg niet opgevallen.

Groeten Rachel.

Auteur:  peerkehemi [ za jun 08, 2019 7:51 ]
Berichttitel:  Re: chassisnummer C10 1965

Vraag het hier eens rachel http://www.amerikaanseautopagina.com/fo ... um.php?f=4

Auteur:  Rachel [ za jun 08, 2019 21:20 ]
Berichttitel:  Re: chassisnummer C10 1965

Dank je wel, ga ik doen!

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/